Charterresor till Kap Verde

Strand på Kap Verde
Avslappnat på Kap Verde
Pool 
Härliga pooler

På Kap Verde finns de ändlösa stränderna, det solsäkra klimatet och de turkosblå vattnet. Det är inte så konstigt att många väljer att flyga med charterresa till detta sköna paradis. Här kan du i lugn och ro vandra utmed stranden eller sätta dig på en restaurang och äta dagsfärska skaldjur.

När du väljer att åka på en charterresa bokar du allt på samma gång. Både flygresan och hotellet är redan klart. Vill man så finns det även möjlighet att boka all- inclusive. Då har du även dina måltider betalda och behöver egentligen inte ens ta med dig din plånbok på resan. Vad är inte mer perfekt än att ta en paus från vintermörkret genom att göra en bokning på nätet och sedan är allt ordnat. Allt från resan, hotellet och maten och du behöver inte göra något annat än att ta det lugnt och vila ut. Vill man dessutom göra små utflykter går detta också att boka innan. I och med de många öarna med sina egna speciella landskap har du mycket att utforska när du reser till Kap Verde. Det går att ta sig mellan öarna antingen med inrikesflyget eller med färjor som trafikerar de olika öarna. Men tänk på att vara ute i god tid när du ska resa mellan öarna så att du inte gör det alltför nära din hemresa. På Kap Verde råder lugn och ingen stress vilket gör att det ofta blir förseningar med inrikesflygen och färjorna.

båt och strand kap verde

Vackra Kap Verde

Fritidsresor

Fritidsresor flyger via Gran Canaria och det blir en flygtid på 9 timmar om man räknar in mellanlandningen. Fritidsresor har Blue-village anläggningar, Blue star och även moderna fina resort- anläggningar på öarna Sal och Boa Vista. Man kan även boka kombinationsresor om man vill upptäcka de andra öarna runt omkring. Fritidsresor reser från Stockholm till ön Sal och Boa Vista och från Göteborg till ön Sal. Med fritidsresor kan du välja om du även vill ha all-inclusive eller om du vill ha ett hotell som är barnvänligt. Det går att få ett hotell som passar alla smaker. Många av hotellen är även utrustade med pooler, barer och restauranger. Man kan även få ett hotell som ligger i närheten av stranden. Fritidsresor har även servicevärdar som tar hand om dig. Du kan fråga dem om råd och tips och de berättar gärna om öarna.

Ving
Ving är den enda arrangören i Sverige som har direktflyg till Kap Verde. Väljer du att resa med Ving åker du oftast med deras egna flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Resebolaget har även egna värdar som tar hand om dig på plats och ger dig tips och goda råd. Man kan välja mellan olika alternativ att resa beroende på hur din situation ser ut. Det finns resor för barnfamiljer med barnvänliga hotell, resor för dig som inte har barn, all inclusive för dig som inte vill ha med plånboken, m.m. Flyget går från Stockholm och landar vid Sals flygplats och det tar ungefär 7 timmar och 40 minuter. Transfer från flygplatsen kan man köpa till det ingår inte i priset och det tar ca 20 minuter att åka från flygplatsen. Det är även lätt att få tag på taxibilar om man behöver ta sig någonstans.