Hotell Melia Dunas Beach

Finns hos

Melia Dunas Beach Resort är ett stort hotell som man har delat upp i olika zoner. En del är för barnfamiljer där det finns barnpooler, lekplatser och barnklubbar. Här är det även minidisco vissa kvällar i veckan. En annan del är för bara vuxna som vill ha en lugn och avslappnad semester. Då ska man boka ett rum i the Level. Här finns en egen lounge med trådlöst internet och bar.

Hotellet är byggt 2014 och är långsmalt vilket gör att vissa rum hamnar en lite längre bit ifrån havet och den fina sandstranden. Det finns luftkonditionering på rummen och även tv med satellitkanaler. Man kan även få tillgång till trådlöst internet.

På hotellet finns en egen liten boulevard med små butiker och några restauranger. En kapverdisk restaurang Sahel, huvudrestaurangen Spice och en Italiensk restaurang Aqua finns det här exempelvis. Även några barer finns i hotellområdet. Om man inte tycker att det är tillräckligt kan man ta sig tre km med taxi eller hotellets egen buss till staden Santa Maria. Här hitter du restauranger, barer, cafeer och små butiker. Hotellet har All inclusive där måltiderna serveras i huvudrestaurangen som ligger i hotellområdet. Även flera barer och restauranger i hotellområdet ingår i All inclusive.

På hotellet finns det sex olika pooler, barnpooler, gym, spa-område med inomhuspool, bastu och jacuzzi. Det finns även ett stort utbud av behandlingar som man kan välja på i spa-området. Om man vill kan man även spela tennis på tennisbanan. I och med att hotellet är så långsmalt så kommer en del av hotellets rum ligga en bit ifrån havet. Så längden till havet variera mellan 50 m- 1 km beroende på var på hotellet man har sitt rum. På grund av detta har man byggt många pooler i hotellområdet. Vill man hellre vara vid stranden så är det en fin sandstrand, men man bör veta att det är en del vågor vid stranden. Stranden på den södra sidan har lugnare vatten och stranden på den västra och östra delen har mer vågor. Ju närmare Santa Maria man kommer desto lugnare vatten är det.

Man kan boka transfer från flygplatsen till hotellet. Det ingår inte i priset. Det tar ca 20 minuter att åka med transfern, men det kan dock ta lite längre tid i och med att den stannar vid flera hotell på vägen.