Hotel Estoril and Residence Cardeal


Hotel Estirol and Residence Cardeal ligger i den lilla byn Sal Rei och alldeles vid den långa fina sandstranden. Här finns det endast några få affärer som säljer prylar och några barer och restauranger med enkel inredning. Sandstränderna är långa och fina att promenera utmed.

Man kan välja mellan sviter, rum och lägenheter på hotellet. Det finns både enrumslägenheter (3 vuxna) och tvårumslägenheter (5 vuxna)och man kan välja mellan att ha havsutsikt eller utsikt över trädgården. I vissa av rummen finns det även sittgrupper och en speciell köksdel för att man ska kunna laga sin mat själv om man vill. Alla rummen är utrustade med eget badrum med dusch. På rummen finns även platt- TV. Några av rummen har en egen terrass där man kan sitta och njuta av solskenet. Hotellet erbjuder en tvätt och strykservice mot en extra kostnad.

Hotellet kan hjälpa till med cykeluthyrning och biluthyrning. Det finns gratis parkering på hotellet för den som har bil. Om man behöver ha hjälp att transportera sig till flygplatsen kan hotellet hjälpa till med detta till en extra kostnad. Bagageförvaring finns om man behöver lämna sitt bagage under den tid man inte har tillgång till rummen. Det finns ingen internetuppkoppling på hotellet. Man kan även få hjälp med olika aktiviteter så som exempelvis, fiske, vindsurfing, biljard, vandring, snorkling, hästridning, massage m.m.

På hotellet finns det en terrass och en solterrass där man kan sätta sig i solen och bara varva ner och ta det lugnt. I restaurangen serveras en a la carte meny med traditionella maträtter och man kan ta och sätta sig i hotellets bar och ta sig något gott att dricka och umgås med vänner.