Hotel Boa Vista


I staden Sal Rei på ön Boa Vista ligger Hotel Boa Vista. Hotellet ligger centralt i den lilla byn och alldeles i närheten av den långa fina sandstranden. Här kan man vandra utmed de långa fina nästan helt orörda stränderna och bara stressa ner. Den lilla staden har endast några få prylbutiker och de det finns bara några enkelt inredda barer och restauranger i byn. Här får man vara mitt i lokalbefolkningens vardagsliv och det finns ingen stress.

Hotellet har 20 rum där man kan välja mellan twin rum och dubbelrum. Rummen är fördelade på två våningar och de har små balkonger med utsikt över byn eller havsutsikt. I rummen finns det antingen dubbelsängar eller två enkelsängar. Alla rummen har badrum med dusch och hårtork. På rummen finns det luftkonditionering eller fläkt, minibar, TV och Telefon. Hotellet har även en tvättservice mot en extra kostnad. Vill man ha en extra säng i rummet måste man betala en extra kostnad.

Hotellet har en 24 timmars bemannad reception där de kan hjälpa till att boka biljetter och guidade turer. Du kan även få hjälp med att hyra bil och det finns bagageförvaring. I receptionen finns även ett värdeförvaringsskåp. Om man behöver hjälp med flygplatstransport kan hotellet hjälpa till med detta mot en kostnad. Det finns wifi i lobbyn och det betalar man en avgift för att använda.

Hotellets restaurang Tamberera har specialiserat sig på lokala rätter. Här serveras även den rikliga kontinentala frukostbuffén med även kakor och frukt. Restaurangen serverar även lunch och middag. Här kan man även beställa drinkar och sätta sig i baren och umgås. En kväll i veckan anordnas traditionell kväll med levande musik.