Hotell Oasis Salinas Sea

Finns hos

I staden Santa Maria ligger hotellet Oasis Salinas Sea. Hotellet har ett väldigt bra läge i och med att den ligger alldeles vid sandstranden Praia de Santa Maria och i närheten av huvudgatan. Det tar bara några minuter att gå på strandpromenaden som passerar hotellet och tar dig till huvudgatan där alla småbutiker, restauranger och barer finns.

På hotellet kan du välja att bo i dubbelrum, svit eller familjerum där man kan bo sex personer. Väljer du ett familjerum får man två dubbelrum där det finns en dörr emellan. Rummen har stora fönster med mycket ljusinsläpp och känns därmed väldigt luftiga. På rummen finns telefon, satellit-tv och luftkonditionering. Sängarna på rummen varierar från vanliga 90 sängar till dubbelsängar. Det kan även finnas bäddsoffor och extrasängar på rummen.

Vid hotellet finns ett stort poolområde som ligger alldeles invid stranden. Poolerna är saltvattenpooler och det finns även barnpool. Du kan även hitta en jacuzzi och en poolbar. Går man utmed strandpromenaden finns det träningsmaskiner så att du kan ta dig ett träningspass och sedan hoppa ner i havet och svalka av dig. Hotellet anordnar även aktiviteter för barn och vuxna fem dagar i veckan. Det finns lekhus, pyssel och barnpassning för de minsta barnen.

Den kilometerlånga stranden vid hotellet är ljus och finkornig. Det kan var höga vågor här emellanåt men inne vid viken är vattnet kristallklart. Stränderna är inte långgrunda.

Hotellet anordnar även olika kvällsunderhållningar flera kvällar i veckan och på hotellet finns det även en restaurang och bar. Frukostbuffe ingår men du kan även välja till halvpension eller all inclusive. Hotellet har även en vin och kaffe bar, TASTE. Där kan man handla kvalitetskaffe, viner, tilltugg och bakverk i miniformat.
Hotellet är byggt 2012-13 och ligger i tre etage. De rummen som ligger nertill har små terasser och de rummen som ligger ovanför har balkonger. Hotellet har även hiss för den som behöver det. Det finns trådlöst internet på hotellet om man tar med sig sin dator eller ipad på resan.

Det är 18 km från flygplatsen till Santa Maria. Om man bokar transferbuss till hotellet kommer guider och möter upp dig på flygplatsen och visar dig till rätt buss. Det tar ungefär 20 minuter att åka från flygplatsen till första stoppet i Santa Maria med transferbussen. Men den stannar sedan vid flera olika hotell så tiden kan variera.