Iberostar Club Boavista

Finns hos

Alldeles vid den fina sandstranden Praia de Chaves ligger Hotell Iberostar Club Boavista. Hotellet ligger ungefär 10 km från staden Sal Rei på ön Boa Vista. Detta är ett fint hotell som har en hög klass och lugn atmosfär. Husen är låga och det finns mycket växtlighet runt om i hotellområdet.

Hotellet är byggt år 2010 och rummen är ljusa och har en modern inredning. Man kan få rum som har balkong eller som ligger på första våningen med markterass. Man kan även välja om man vill ha utsikt mot havet eller mot gården. Det finns dubbelrum som är 38 m2 och superiorrum på 41 m2. Rummen har luftkonditionering och tv med satellitkanaler. Det går att få tillgång till internet mot en avgift. Det finns även en internethörna om man skulle behöva.

Hotellet har ett poolområde med en huvudpool, barnpool och en liten pool med utsikt över havet. Det är både sötvatten och saltvattenpooler i poolområdet. Solstolar och parasoller finns utplacerade i poolområdet. Det finns även en inomhuspool med jazucci. Här finns även ett gym och en bastu. Stranden som ligger vid hotellet heter Praia de Chaves och detta är en av de finare stränderna på ön Boa Vista. Det kan förekomma undervattenströmmar och ibland även mycket höga vågor vid stränderna på ön. Man kan även testa på olika sporter så som aerobics, yoga, bågskytte och vindsurfing.

Det finns restauranger och barer på hotellet. Här kan du äta både a la carte eller buffë beroende på vilket du vill. Hotellet anordnar underhållning för både barn och vuxna flera gånger i veckan. Man kan välja All Inclusive på hotellet och då ingår alla måltider, mellanmål, snacks och barservering från ett flertal barer. Vid baren som ligger vid poolen kan man hämta drycker, snacks och enkla rätter. Detta kan man även göra vid hotellets strandbar. Hotellet har även en amfiteater där man kan sätta sig i teaterbaren och beställa in nåt gott.

Man kan boka transfer som tar dig från flygplatsen till hotellet. Det är ca 8 km från flygplatsen till staden Sal Rei. Det tar ungefär 20 minuter att åka till det första stoppet i staden men man får räkna med lite längre tid i och med att det är många som går av på olika hotell på vägen.