Hotell Leme Bedje

Finns hos

Leme Bedje är ett lägenhetshotell som ligger i den östra delen av Santa Maria. Lägenheterna ligger alldeles invid stranden Leme Bedje och du har inte långt till alla restauranger och barer som finns i området. Här kan du sjäv välja om du vill laga din mat själv eller ta dig en promenad runt i stan och hitta ett mysigt ställe att äta på. Det finns även ett poolområde vid hotellet för den som föredrar detta framför stranden.

Lägenhetshotellet byggdes 2001 och består av sju olika byggnader med 35 lägenheter som ligger på tre våningar. Lägenheterna är ljusa och enkla och de varierar i storlek, utformning och färg. Det finns tre olika lägenhetstyper.Det finns tvårumslägenheter med havsutsikt där man kan sova 2-4 personer och dessa är 55-85m2 med vardagsrum och ett sovrum. Sedan finns det även tvårumslägenheter som har utsikt mot omgivningarna och dessa är också för 2-4 personer. De är också 55- 58 m2 med vardagsrum och ett sovrum. Trerumslägenheterna har utsikt mot omgivningarna och är för 4-6 personer. De är 70-105 m2 stora och har ett vardagsrum och två sovrum. Två- och tre- rumslägenheterna kan även ha sovloft men utan dörr mellan sovloftet och vardagsrummet. Det finns en pentry med enklare köksutrustning, kokplattor (gas), kylskåp, ugn och matplats på rummen. Det finns även tv med satellitkanaler, dusch och wc. Luftkonditionering finns i vissa av rummen i lägenheten och i vissa lägenheter finns det fläkt. Wifi kan man få på hotellet mot en avgift.

Lägenheterna har ett poolområde med en pool som är 160 meter lång. Det finns även en barnpool på 15 m2 och där djupet är 40 cm. Runomkring poolen står solstolar utplacerade och man kan hyra badhanddukar mot en deposition. Poolen ska vara uppvärmd till 22 grader, men temperaturen varierar beroende på vilket väder det är. Stränderna på den södra delen har mindre vågor än de som ligger på de östra eller västra delarna. Ju närmare Santa Maria man kommer desto lugnare är vattnet att bada i. För surfentusiaster passar det bäst att vara på de blåsigare stränderna.

Det finns ingen restaurang eller bar på lägenhetshotellet. Vill man ändå slippa laga egen frukost kan man betala för att få frukost och då serveras den på restaurangen som ligger nere vid Leme Bedje stranden. Men detta måste alltså bokas som tillval. Det finns även en minimarket alldeles vid hotellet där man kan köpa det som man själv vill laga inne i sin lägenhet. Vill man inte laga mat själv finns självklart alla restauranger inte så långt borta från lägenheterna.

Man kan boka en transfer som tar dig från flygplatsen till hotellet. Det ska ta ungefär 20 minuter att åka med transfern, men tiden kan variera mycket beroende på att den stannar på vägen och släpper av passagerare som ska till andra hotell.