Hotell Marine Club

Finns hos

Hotellet är byggt 1997 och är renoverad 2010. Hotellet är uppbyggd på tre våningar som ligger i en sluttning ner mot vattnet. Man kan välja om man vill ha havsutsikt på rummet eller om man inte vill ha det. Det finns även luftkonditionering på rummen och tv med satellitkanaler. Dubbelrummen är ca 40 km2 stora. Man kan välja om man vill ha ett dubbelrum eller ett stort familjerum där man har en vardagsrumsdel.

Hotellet har ett poolområde med saltvattenpool. Hela området och husen är tillverkade av lokal sandsten som kommer från ön Boa Vista. Det finns solsängar och parasoller som man kan använda vid poolområdet. Alldeles nedanför hotellet ligger den ljusa sandstranden som är omgärdad av svart vulkansten. Detta bildar en egen liten vik lite avskilt från allt annat.

Det finns restaurang med buffé och bar på hotellet. Hotellet anordnar dag- och kvällsunderhållning alla dagar i veckan. Dessa är oftast på italienska eller engelska. Vid poolbaren Rochino kan man beställa drycker och snacks. Hotellet har även en bar nere vid stranden där det även finns solstolar och parasoller. Frukostbuffé ingår i hotellbokningen man man kan även boka till en halvpension där middagsbuffén också ingår.

Man kan boka transfer som tar dig från flygplatsen till hotellet. Det är ca 8 km från flygplatsen till staden Sal Rei. Det tar ungefär 20 minuter att åka till det första stoppet i staden men man får räkna med lite längre tid i och med att det är många som går av på olika hotell på vägen.