Hotel Pontao

Finns hos

Hotel Pontao har ett perfekt läge i utkanten av den centrala delen av staden Santa Maria. Det passar bra om man både vill ha närhet till den långa fina stranden och stadens nattliv. Restaurangerna, barerna och de små affärerna ligger alldeles i närheten av hotellet och du har bara promenadavstånd till den härliga beachen.

Hotellet är byggd år 2005 och fick restaurangen, baren och receptionen renoverad år 2014. År 2015 genomgick en del av hotellrummen en renovering också. Det finns 79 rum som är fördelade på Hotel Pontao med 35 rum och Hotel Pontao Superior med 43 rum. Alla faciliteter används av båda hotellen. Rummen är ca 24 m2 stora och det är dubbelrum för 2-3 personer. Vissa av rummen är nyrenoverade så man kan välja mellan att bo i rum med möbler som har en lite äldre stil och helt nyrenoverade dubbelrum. Alla rum har balkong eller en markterrass. Man kan välja till om man vill ha ett rum med utsikt mot poolen. På rummen finns tv med satellitkanaler, minibar, luftkonditionering, dusch och wc. På hotellet har man tillgång till wifi mot en kostnad.

Hotellet har en restaurang där frukosten och middagsbuffén serveras. Det är en enkel frukostbuffé som ingår i hotellbokningen. Det finns även en bar och poolbar på hotellet.

Vid hotellet finns ett poolområde med en pool som är 84 m2 stor och en jacuzzi-del. Det finns ingen barnpool. Runt poolen finns det även solstolar utplacerade. Det är ungefär 350 meter till stranden. På den södra sidan av stranden är det mycket lugnare än vid den västra och östra sidan. Där kan det blåsa väldigt mycket så många kitesurfare befinner sig där. Ju närmare Santa Maria centrum man kommer desto mindre vågor är det. Man kan hyra solstolar och parasoller på stranden.

Man kan boka en transfer som tar dig från flygplatsen till hotellet. Det ska ta ungefär 20 minuter att åka med transfern, men tiden kan variera mycket beroende på att den stannar på vägen och släpper av passagerare som ska till andra hotell.